Jump to content
IGNORED

Belgische advocaat in Nederland opgepakt voor witwassen drugsgeld ......vertrok richting ....Thailand


david555

Recommended Posts

http://www.standaard.be/cnt/dmf20150410_01625051

 

En hier gaan we wederom......curieus wie ze nu hier weer gaan oppikken......die een  riant leventje hier houden ?

 

 

 

 

De Belgische advocaat Clive G. (60) is op Schiphol opgepakt omdat hij verdacht wordt van het witwassen van drugsgeld. Het Nederlandse gerecht verdenkt hem ervan dat hij uitbaters van coffeeshops jarenlang hielp met het versluizen van miljoenen euro zwart geld uit de hasj­handel naar Thailand.

 

Advocaat Clive G. (60), geboren in Kortrijk, had niets in de gaten toen hij donderdagochtend in Luxemburg het vliegtuig nam naar Amsterdam. Daar had hij een afspraak met enkele eigenaars van Nederlands-Brabantse coffeehops, die al vier jaar verdacht worden van het witwassen van drugsgeld, handel in hennep en belastingfraude.

De advocaat, die in Luxemburg een kantoor heeft gespecialiseerd in belastingrecht, werd  al een tijdje door het Nederlandse gerecht in de gaten gehouden. Zodra hij donderdag uit het vliegtuig stapte, stonden Nederlandse agenten op Schiphol klaar om hem in de boeien te slaan. Het Nederlandse Openbaar Ministerie (OM) bevestigde vrijdag dat de man werd opgesloten op verdenking van witwassen.

Alles draait rond een geruchtmakend onderzoek waarbij de eigenaars van The Grass Company worden geviseerd. Dat zijn enkele Nederlanders die al dertig jaar een viertal coffeeshops in Tilburg en Den Bosch uitbaten.

Het Nederlandse gerecht verdenkt hen ervan dat ze jarenlang miljoenen euro’s aan illegale inkomsten uit hasjhandel hebben versluisd naar het buitenland.
.

 

   Non native English writing poster, not using a spell checker !! 

Link to comment
Share on other sites

Tijdelijk toch .......en mooie herinneringen later in bvb Vucht of andere kille plaatsen :GoldenSmile1:

mogelijk zijn er hier nu al enkelen aan het inpakken voor de gevolgen hier ...... :Think1:

   Non native English writing poster, not using a spell checker !! 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



  • COVID-19

    Any posts or topics which the moderation team deems to be rumours/speculatiom, conspiracy theory, scaremongering, deliberately misleading or has been posted to deliberately distort information will be removed - as will BMs repeatedly doing so. Existing rules also apply.

  • Advertise on Pattaya Addicts
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.