Jump to content
Pattaya Addicts Forum

Belgische advocaat in Nederland opgepakt voor witwassen drugsgeld ......vertrok richting ....Thailand


Recommended Posts

http://www.standaard.be/cnt/dmf20150410_01625051

 

En hier gaan we wederom......curieus wie ze nu hier weer gaan oppikken......die een  riant leventje hier houden ?

 

 

 

 

De Belgische advocaat Clive G. (60) is op Schiphol opgepakt omdat hij verdacht wordt van het witwassen van drugsgeld. Het Nederlandse gerecht verdenkt hem ervan dat hij uitbaters van coffeeshops jarenlang hielp met het versluizen van miljoenen euro zwart geld uit de hasj­handel naar Thailand.

 

Advocaat Clive G. (60), geboren in Kortrijk, had niets in de gaten toen hij donderdagochtend in Luxemburg het vliegtuig nam naar Amsterdam. Daar had hij een afspraak met enkele eigenaars van Nederlands-Brabantse coffeehops, die al vier jaar verdacht worden van het witwassen van drugsgeld, handel in hennep en belastingfraude.

De advocaat, die in Luxemburg een kantoor heeft gespecialiseerd in belastingrecht, werd  al een tijdje door het Nederlandse gerecht in de gaten gehouden. Zodra hij donderdag uit het vliegtuig stapte, stonden Nederlandse agenten op Schiphol klaar om hem in de boeien te slaan. Het Nederlandse Openbaar Ministerie (OM) bevestigde vrijdag dat de man werd opgesloten op verdenking van witwassen.

Alles draait rond een geruchtmakend onderzoek waarbij de eigenaars van The Grass Company worden geviseerd. Dat zijn enkele Nederlanders die al dertig jaar een viertal coffeeshops in Tilburg en Den Bosch uitbaten.

Het Nederlandse gerecht verdenkt hen ervan dat ze jarenlang miljoenen euro’s aan illegale inkomsten uit hasjhandel hebben versluisd naar het buitenland.
.

 

Edited by david555
Link to post
Share on other sites

Tijdelijk toch .......en mooie herinneringen later in bvb Vucht of andere kille plaatsen :GoldenSmile1:

mogelijk zijn er hier nu al enkelen aan het inpakken voor de gevolgen hier ...... :Think1:

Edited by david555
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • COVID-19

    Any posts or topics which the moderation team deems to be rumours/speculatiom, conspiracy theory, scaremongering, deliberately misleading or has been posted to deliberately distort information will be removed - as will BMs repeatedly doing so. Existing rules also apply.

  • Advertise on Pattaya Addicts
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.