Jump to content

Support our Sponsors >> Thai Friendly | Luxury Pattaya Condo Rentals | Le Pub Soi Diamond | Dollhouse XXX | Pattaya News | Pattaya Bars | Pattaya Unplugged | The Night Wish Group | Dan About Thailand | NWG 2020 Charity Appeal | NEW PA website | Add your Text or Event here

siamsmile33

Beruchte Belgische wietteler vlucht naar Thailand

Recommended Posts

siamsmile33

Wellicht dat er ook nu weer een misdaadjournalist als John van den Heuvel nodig is om de man terug naar Belgie te krijgen... :Insanity:

 

Patrick Lagrou, de cannabisboer uit Zandvoorde, is naar Thailand gevlucht. De man moet binnenkort voor de rechter verschijnen in een grote cannabiszaak.

 

In 2009 viel de politie binnen in de boerderij van Patrick Lagrou in Zandvoorde. Ze vonden er een gigantische plantage met bijna 20.000 plantjes. Het was de grootste cannabisplantage die ooit in ons land opgerold werd. En het was niet de eerste keer dat Lagrou er de drugs geoogst had. De man zou in totaal zo’n 25 miljoen euro verdiend hebben aan de kweek.

 

Eind volgende maand, op 27 oktober, moet de boer zich - eindelijk - voor de rechter verantwoorden voor die cannabiskweek.

 

Samen met hem staan ook zijn vrouw, dochter en drie Braziliaanse werknemers terecht. Maar volgens VTM Nieuws is de kans klein dat de man zal opduiken voor zijn proces. De boerderij in Zandvoorde is verkocht en Lagrou zelf is naar Thailand gevlucht, meldt de zender. Iets wat aan onze redactie bevestigd werd.

 

Lagrou werd nochtans onder strenge voorwaarden vrijgelaten. Zo moest hij zich steeds ter beschikking houden van het gerecht. 'Het is niet dat je dan op een zwarte lijst staat voor de ambassades en consulaten', vertelt Faroek Özgünes. 'Hij vroeg een toeristenvisum aan voor Thailand en heeft dat gewoon gekregen'.

 

Lagrou spreekt de taal en heeft er zelfs een huis. Zijn toeristenvisum is ondertussen wel verlopen en de man staat nu internationaal geseind. 'Als de politie hem kan arresteren, levert Thailand hem uit aan België. Maar dan moet hij eerst gevonden worden in dat grote land.'

 

Bron: http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=dmf20140923_01283518

 

 

post-14907-0-15918300-1411550348.png

post-14907-0-66216900-1411550351.png

post-14907-0-29954300-1411550356.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lhasa

En ALS hij gevonden word, wat dan?

Als hij echt 25 miljoen euro heeft verdiend met zijn zaakjes zal hij zich lachend vrij kunnen kopen in Thailand neem ik aan. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
andy666

1tje uit mijn streek, gene gewone wi!

Share this post


Link to post
Share on other sites
andy666

Nederlanders, kennen jullie de serie 'Eigen Kweek'? zo niet, opzoeken, downloaden of via youtube de topfragmenten bekijken, HILARISCH!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lhasa

Zal er straks op bed een paar bekijken via youtube. Ik neem aan dat dit een Belgisch programma is? Ik heb er in ieder geval nog nooit van gehoord.

Share this post


Link to post
Share on other sites
andy666

1 van de zonen spreekt Thai bargirl Engels vermengt met Westvlaams met zijn Fillipijnse bruid.....

 

Do you know shit from the mouse? Muizenstrontjes, hagel voor op de boterham bij het ontbijt :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
siamsmile33

En ALS hij gevonden word, wat dan?

Als hij echt 25 miljoen euro heeft verdiend met zijn zaakjes zal hij zich lachend vrij kunnen kopen in Thailand neem ik aan. :D

 

Als ie relatief onbekend neem ik aan dat ie de bahtjes inderdaad zal gebruiken om vrij man te blijven, true.

 

Wanneer de man door Belgische media achterna gezeten zou worden met cameraploeg en al gaat ie het lastig krijgen. Zeker wanneer een "John van den Heuvel" met een arrestatiebevel naar de lokale politie stapt om te vragen hoe ze dit gaan oplossen. Dat lijkt me zulke bad publicity dat er (wellicht van hoger hand?) wel besloten zal worden om de "goede naam" van Thailand niet te grabbel te gooien. Zo haalde van den Heuvel afgelopen voorjaar nog een Nederlander uit Thailand op. De man was al een jaar of 12 (!) op de vlucht na 't verkrachten van een kind.

 

Thailand heeft dan wel vrijwel geen uitleveringsverdragen met andere landen maar dit Tokkie-volk loopt uiteindelijk toch rond met een zwaar verlopen visum. Op deze grond kunnen ze dit soort gasten oppakken en het land uitschoppen (edit: niet 100% zeker though). Mocht dit niet kunnen dan kan Nederland een paspoort ongeldig laten verklaren. Dit geeft Thailand het recht om 'n "illegaal" op te pakken.

 

Daar waar er een journalist met een internationaal arrestatiebevel voor een draaiende camera staat te zwaaien voor een politie-chef zal er voor omkoping weinig ruimte meer zijn voor de heren drugsdealers en pedosexuelen. Je kunt van dit soort programma's houden of niet... maar de eindresultaten zijn vaak zeer bevredigend :D

 

http://www.rtlnieuws.nl/boulevard/crime/john-van-den-heuvel-pascal-g-onderweg-naar-nederland

 

De vraag is: bestaan er Belgische de Vriesjes of Van den Heuveltjes? :GoldenSmile1:

 

 

 

 

 

 

post-14907-0-56223100-1411598545_thumb.png

Edited by siamsmile33

Share this post


Link to post
Share on other sites
david555
themosch

ze zullen hem wel vinden, zo groot is Thailand nu ook weeral niet ! En zo'n mannen kunnen zich toch niet lowprofile houden meestal !

Share this post


Link to post
Share on other sites
siamsmile33

De vraag is: bestaan er Belgische de Vriesjes of Van den Heuveltjes? :GoldenSmile1:

 

 

Neen , maar spijtig genoeg hebben wij in Belgie zo'n reeks "Moscovitchen" momenteel proberen die een drugsfamilie( 'Aquino's) hun proces te laten ontlopen wegens volgens hun ongeoorloofde opsporingspraktijken .

 

http://www.google.be/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0CCoQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.hln.be%2Fhln%2Fnl%2F957%2FBinnenland%2Farticle%2Fdetail%2F2031475%2F2014%2F09%2F04%2FVermassen-legt-bom-onder-proces-Aquino.dhtml&ei=RJIjVKf4I8-9uASbtYGgDw&usg=AFQjCNEjlNjfBxWzcrUdIQYhLouzOZkL0g&bvm=bv.76247554,d.c2E

 

http://www.google.be/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCQQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.standaard.be%2Fcnt%2Fdmf20140904_01250443&ei=RJIjVKf4I8-9uASbtYGgDw&usg=AFQjCNEZmM7cZYlF1GU012YnkOJ6fSsB7A&bvm=bv.76247554,d.c2E

 

't Blijft frustrerend dat 't grootste tuig dus in staat is om de beste advocaten te betalen..

 

Overigens zie ik een bekende op de foto op Standaard.be. Daar waar de krant rept over  "2 andere advocaten van de verdediging" betreft het in ieder geval Inez Weski. 

 

We hebben hier in Nederland dus misdaadjournalisten die ze opsporen...... en advocaten die naar het buitenland reizen om ze bij te staan?

 

Zie ze staan... de bulldozer: http://nl.wikipedia.org/wiki/Inez_Weski

 

:Censored1:

 

 

 

 

post-14907-0-89040700-1411646743.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
david555

Gek Europa , wij moeten vanaf 10*000 euro het bedrag aangeven bij uitreizen  Europa om zgz  witwas tegen te gaan , maar advocaten mogen betaald worden met crimineel gewonnen geld ... daar de verdachten over geen wettelijk inkomen beschikken dat de advocatenhonoraria kan rechtvaardigen ...... eigenlijk is dat heling , maar de toga mag veel verhullen blijkbaar .......

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.