Jump to content

Support our Sponsors >> Thai Friendly | Luxury Pattaya Condo Rentals | Le Pub Soi Diamond | Dollhouse XXX | Pattaya News | Pattaya Bars | Pattaya Unplugged | The Night Wish Group | Dan About Thailand | NWG 2020 Charity Appeal | NEW PA website | Add your Text or Event here

siamsmile33

Jaloerse Thaise Vrouw Hoort 15 Jaar Eisen na Bijlmoord op Nederlandse Echtgenoot

Recommended Posts

siamsmile33
5 april 2014
 

Tegen de Thaise Thina V. (45) uit Venlo is door het Openbaar Ministerie 15 jaar gevangenisstraf geëist. De vrouw die als verdachte terecht staat zou haar man Wim Vorstermans (45) met een bijl om het leven hebben hebben gebracht.

 

Een dag na de moord gaf Thina zichzelf aan bij de politie. Ze ging naar het politiebureau in Venlo met de mededeling dat in haar flatwoning aan de Deken van Oppensingel iets ergs was gebeurd.

Uit onderzoek bleek dat de vrouw een bijl had gekocht bij de plaatselijk Praxis en haar man tijdens zijn slaap meerdere malen op zijn hoofd en keel heeft geslagen. Na het misdrijf heeft ze het moordwapen in de Maas gegooid. De identificatie van het stoffelijk overschot was moeilijk omdat de man ernstig was verminkt.

 

Begin september 2012, vlak na de moord verklaarde een buurtbewoner, dat Thina een ziekelijk jaloerse vrouw was: “Hij had al eerder met haar gebroken uit pure angst”.De gescheiden Wim dacht in Thailand nieuw geluk gevonden te hebben bij de vrouw. Al snel kwam haar ware aard echter naar boven. “Zij kon het niet hebben dat hij ook maar iets met een andere vrouw deed,” aldus de buurtbewoner.

Het leven van Vorstermans veranderde volgens de buur in een hel. Zijn vriendin bedreigde hem doorlopend en Wim vluchtte van Thailand naar Nederland. Tot verbazing van zijn omgeving kwam Thina echter naar Nederland en trok bij hem in.

 

Vorstermans was zo bang voor zijn vriendin dat hij alle messen in huis verstopte. Hij wilde ook niet dat haar verblijfsvergunning werd verlengd. Zijn zoons wisten van de dreiging en boden hem regelmatig onderdak aan. Zijn zoon legde tijdens de rechtszaak een emotionele verklaring af.

 

De uitspraak is naar verwachting over twee weken.

 

Ik heb geen mening over het feit dat deze man blijkbaar geen middelen zag om van deze vrouw af te komen maar als ik de eis lees: 15 jaar voor moord?

 

Wat kom je er in Nederland toch gemakkelijk vanaf.Eis 15 jaar is al schandalig laag, voeg erbij toe dat dit slechts de eis van het OM is en dat de straf lager kan uitvallen.

En bij "goed gedrag" (beetje laat, niet?) kan er nog wat van de straf af.Ik verwacht dat deze vrouw binnen 10 jaar weer vrij rondloopt.Slappe hap.

 

Bron: http://www.thailandblog.nl/nieuws/jaloerse-thaise-vrouw-cel-na-bijmoord/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=jaloerse-thaise-vrouw-cel-na-bijmoord

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.