Jump to content
IGNORED

Pattaya voor Dummies


Randy

Recommended Posts

Ik zal in dit topic wat zaken opnemen die Thailandgangers wel moeten weten. Ervaren Thailandkenners, svp aanvullen!!! Meer informatie is ook te vinden trouwens op sites als www.hookers.nl of www.ijsberenforum.nl

 

Prijzen gelden voor Pattaya, de meeste info is verder ook van toepassing op andere plekken in Thailand.

 

Baht - Thaise munteenheid. 1 EUR = 44,6 Baht. 100 Baht = 1,90 EUR. Als je 2 EUR rekent voor 100 Baht valt het mee als je weer thuis bent .

 

BF - Bar Fine. Een vergoeding die je aan de bar/gogo betaalt als je de dame meeneemt. Voor bars is de BF 200-300 Baht, voor gogo's vaak 600 B. Later op de avond zakt de BF in de meeste gogo's naar 200 B. Let op: BF betalen geeft nog niet recht op sex! Dat is aan jou en de dame. In theorie kan de dame weg wanneer ze wil, in de praktijk zal ze bij je blijven zolang je betaalt. De dame krijgt overigens ook een deel van de BF. Je betaalt de BF niet aan de dame, maar aan de bar/gogo, met je drankrekening.

 

LD - Lady Drink. Als je een dame een drankje aanbiedt krijgt zij daarvoor een vergoeding van meestal 50%. Een LD kost in de gogo's 100-120 B, in de bars wat goedkoper.

 

Checkbin - een houten cilinder die per klant gevuld wordt met bonnetjes waarop de tot dan toe geconsumeerde versnaperingen genoteerd staan. Als je checkbin roept, of er mee zwaait, geef je aan dat je wilt afrekenen.

 

ST - short time. Als je een dame short time meeneemt, is dat meestal maximaal 2 uur. ST prijzen varieren van 500 B voor bargirls tot 1000-1500 B voor gogogirls. De marktwerking geldt hier, dus dames zullen beginnen met meer te vragen. Als een gogogirl veel meer vraagt dan 1500 voor short time is dat een beleefde manier om aan te geven dat ze je niet ziet zitten. Beleefd afscheid nemen en ga naar een ander, er zijn nog zoveel meer mooie dames. Veel bars hebben ook kamers waar je de dame mee naar toe kan nemen, of je neemt ze mee naar een short time hotel of je eigen kamer.

 

LT - long time. Voor gogogirls wil dat wel eens max 5 uur zijn, dan kunnen ze nog een klantje scoren. Meestal echter is dat t/m de volgende ochtend. Bargirls: 1000 B, gogogirls 1500-2500B. Meestal gaf ik gogogirls 2000B. Als je dames LT meeneemt word je geacht alle consumpties voor ze te betalen. Logisch ook, als jij gaat eten laat je hun toch niet toekijken, of zelf betalen?

 

WS - Walking Street. De plek met de meeste gogo's.

 

Soi - straat. Soi 6 is de plek voor short time bars waar de dames en Katoeys je verbaal en soms fysiek overtuigen van hun charmes en je mee naar binnen willen lokken. Ik heb daar met veel plezier van genoten.

 

Katoy, katoey. Een transsexueel. Kan pre-op of post-op zijn (met of zonder penis). Velen, zeker op WS, zijn super mooi, en je zult niet de eerste zijn die er pas op de kamer achter komt dat je dame toch ietsje anders is dan de meeste andere .

 

Happy ending. Er zijn talloze massagesalons. In de meeste kun je om een happy ending vragen, dan geeft de dame je een handmatig (en soms oraal) hoogtepunt, indien gewenst met prostaatmassage. De verwachte tip is 500B. Meer is mogelijk, maar is ter onderhandeling. De massage zelf is meestal rond de 200-300B / uur.

 

Teerak, teelac, tilac. Thais voor schatje, lieveling, lieverd. De Thai hebben moeite met de R, en spreken dat meestal uit als L.

 

Freelancer. Dames die je 'in het wild' oppikt, en waarvoor je dus geen BF betaalt. Iets riskanter, want je kunt je niet beklagen. Ook gaan er verhalen rond over kans op berovingen, chantage door Thaise 'echtgenoot'. Met name als je meegaat naar hun kamer. Prijzen voor ST / LT onderhandelbaar, maar ga uit van bargirl tarieven. Freelancers zijn ook de bardames en gogogirls na werktijd. Die willen dan ook wel in de bekende disco's (Marine, Insomnia zijn nu populair) opduiken, op zoek naar een betalende klant. Ook gogogirls kun je dan meenemen voor 500 ST / 1000 LT. Overdag en 's avonds zijn veel freelancers te vinden op Beach Road.

Men want to fuck many women. Women want to fuck the best provider. Only in the paysex scene both goals are met.

Link to comment
Share on other sites

Stunner. Prachtige vrouw, eentje waarbij je je nek verdraait als ze je voorbij loopt.

 

Farang, falang. Westerling, of iederen die niet uit Thailand komt.

 

Ladyboy. Katoey, zie boven.

 

Butterfly. Man die de bloemetjes buiten zet, dwz, regelmatig een ander schatje. Wordt niet gewaardeerd door de dames, want die zoeken vaste inkomstenbron.

 

Helicopter. Super butterfly :GrinNod1:

 

Losing face. Gezichtsverlies, voor een Thai (M/V) ongeveer het ergste dat kan gebeuren. Zorg ervoor dat dat niet gebeurt, lees wat over de Thaise cultuur zodat je geen suffe fouten maakt. Wees duidelijk onder 4 ogen, en in gezelschap heeft zij ALTIJD gelijk. Schreeuwen is not done.

 

Baht bus. Brengt je voor 10 B per rit per persoon binnen Pattaya via vaste routes. Je wuift als ze langsrijden, ze stoppen en je stapt achterin. Je duwt op de stopknop als je er weer uit wilt. NB Thai betalen 5 B per rit. Als je een dame meeneemt betaal je, eerlijk is eerlijk , dus 20 B.

 

Motorbike taxi. Lichte motor of scooter waar je achterop zit. Afhankelijk van de afstand betaal je per persoon 30-50B. Je krijgt een plastic helmpje op en je bent overgeleverd aan de skills van de chauffeur en de goden...

 

Taxi. Na sluitingstijd van gogo's betaalde ik 100B om mij en tilacje van die nacht naar mijn kamer te brengen. Niet onderhandelbaar.

 

Starfish. Een dame die op bed met gespreide armen en benen ligt als een dode vis, terwijl jij je ding doet. Ergens is iets mis gegaan met je keuze . Ik heb het zelf niet meegemaakt, maar het kan gebeuren.

 

Connect4. 4 op een rij spel, wat vaak in bars gespeeld wordt tussen dame en falang. Let op als ze met je willen spelen om een drankje. Je verliest geheid .

 

Pingpong ballen. In veel gogo's mag je pingpong ballen kopen a 20B/stuk. Die gooi je naar de danseressen, die gillend er op af duiken. Zij leveren ze weer in en krijgen die 20 B per bal weer terug.

 

Bel. In elke gogo/bar hangt een bel. Als je die een lel geeft koop je een LD voor elke staf (danseresje, drankjesrondbrenger, mamasans en deurwachten) en dat zijn er altijd meer dan je in eerste instantie denkt... Doe dit niet voor de lol, want betalen zul je.

Men want to fuck many women. Women want to fuck the best provider. Only in the paysex scene both goals are met.

Link to comment
Share on other sites

Girlfriendly - de meeste hotels zijn girlfriendly, wat betekent dat je zonder meerprijs dames mee mag nemen.

 

Joiner fee. Een bedrag wat je bij hotels moet betalen die niet girlfriendly zijn. Sommige hotels laten je een bedrag betalen bij 2 of meer dames.

 

ID - identity. Elke Thai is verplicht een ID kaart bij zich te dragen. Bij de meeste hotels moet de dame haar ID kaart afgeven bij de receptie. Zeker bij freelancers moet je daar op staan, is toch een extra check.

 

Leeftijd - sex met Bar/gogogirls/freelancers onder de 18 is een nono en kan je in het Bangkok hotel doen belanden, en daar wil je niet zitten... Don't do it.

 

ATM - geldautomaat. Ook: farang, die door money greedy dames wordt beschouwd als een levende ATM :GrinNod1: .

 

Sponsor, sponsoring - farang die regelmatig een bedrag overmaakt aan zijn Thaise geliefde. Soms slaat de liefde zo heftig toe dat een farang besluit 'zijn' dame het leven als bardame/gogodame te besparen door haar levensonderhoud te betalen zodat ze niet meer met andere farangs hoeft te rotzooien. Voordeel voor de dame is dat ze niet meer in de prostitutie hoeft te werken maar met een veel lager betaald baantje toch comfortabel kan leven. Voordeel voor de farang is dat hij een trouwe dame heeft die op hem wacht, voor relatief weinig geld, en hem alle aandacht geeft zodra hij in het land is. In de praktijk echter zijn sommige (volgens andere forums: vele of zelfs alle ) dames experts in het uitmelken van meerdere farangs tegelijk, die van elkaars bestaan uiteraard niet afweten. Sommige dames weten op deze manier maandelijks een bedrag binnen te slepen dat het Nederlands modaal inkomen ver overtreft, en dan ben je in Thailand dus rijk. Andere dames vinden the nightlife toch wel spannend, en blijven freelancen, danwel in hun bar/gogo werken, ook al vertellen ze tirak dat ze een saai baantje hebben en "I miss you too mut". De kunst als farang is dan ook om uit te vissen welk type je dame is...

 

Familie - voor de Thai is de familie heilig. Kinderen worden geacht voor hun ouders te zorgen, ook financieel. Zeker de meisjes wordt dit al van jongs af aan ingeprent. Om aan deze ongeschreven wet te voldoen, en ook nog voor hun eigen kind(eren) te kunnen zorgen, zien veel vrouwen met name uit arme provincies als Isaan de prostitutie als de enige mogelijkheid om a) een rijke man tegen te komen en b) voldoende geld te verdienen voor zichzelf, kinderen, ouders en andere arme familieleden. Zeker door succesverhalen van vrouwen die hun geboortedorp bezoeken en hun rijkdom laten zien, en evt hun farang echtgenoot, nemen vrouwen (en meisjes...) snel de beslissing om datzelfde te proberen.

Men want to fuck many women. Women want to fuck the best provider. Only in the paysex scene both goals are met.

Link to comment
Share on other sites

dit is het toch wel 'n beetje, na 11 jaar pattaya weet ik wel het een en ander.

wel is het zo dat er zeer weinig info is op dit forum over noord-pattaya & naklua.

Visit My WebsiteSee you, when you see me, if you not want to see me, see for yourself.

 

What is the difference between the work that i do and a bucket full of shit?.........the bucket.

 

This is a feminist bookstore, there is no humor section.

 

Morality is simply the attitude we adopt towards people whom we dislike.

 

I've had bad luck with both my wives, the first left me and the second one didn't.

 

Question: What do you do with 365 used rubbers? Answer: make a tire and call it a GOOD YEAR.

Link to comment
Share on other sites

niet veel info over naklua dat klopt, omdat het er stikt van de duitsers.

en die zijn er niet veel op dit forum. :GiveBeer1:

Visit My Website Do not trust anything that bleeds for 3 - 5 day and doesn't die.
Link to comment
Share on other sites

Als jullie info hebben over 'onderbelichte' gebieden, gewoon aanvullen! Zelf 1 of 2 x in Naklua geweest, biertje maar niet meer, en verder gewoon in Pattaya gebleven. Tell us more!

Men want to fuck many women. Women want to fuck the best provider. Only in the paysex scene both goals are met.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Als jullie info hebben over 'onderbelichte' gebieden, gewoon aanvullen! Zelf 1 of 2 x in Naklua geweest, biertje maar niet meer, en verder gewoon in Pattaya gebleven. Tell us more!

ik ga er enkel om mijn vis te kopen of mosselen verder wel een goede markt voor groenten goedkoper dan pattaya south

post-17182-1216830987_thumbjpg

Link to comment
Share on other sites

Allereerst, het hele losing face gedoe is bullshit. Ergest wat er voor een Thai kan gebeuren? Maybe.. Maar besef je goed waar je je bevindt, in de sex hoofdstad van de wereld. Denk je echt dat enig zichzelf respecterende Thai zich druk maakt over wat een buitenlandse kerel daar uitvoert.

Loss of face betekent voor een bargirl minder inkomsten, maar daar is ze na 3 minuten als de volgende punter voorbijkomt allang weer overheen. Laat je niet door dit verhaal gek maken het is onzin.

 

Ten tweede, tippen is goed maar tot op zekere hoogte. Thaise mensen tippen zelf ook maar heel weinig. Denk niet dat het gebruikelijk is om 40 baht te tippen op een flesje bier van 60. Tip met verstand anders drijf je toch al stijgende prijzen alleen maar omhoog.

 

Ten derde, verwacht niet dat je meisje zodra je vertrokken bent stopt met het werken in de bar. OOK niet als je haar geld geeft. Mocht je door werk of andere verplichtingen niet in staat zijn om minimaal 4 maanden per jaar in Thailand door te brengen haal het geeneens in je hoofd om te denken dat je de enige bent.

 

Esco

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 9 months later...
  • 2 years later...

Zware criminaliteit

Toeristen op Phuket, Pattaya en Koh Samui moeten oppassen voor bedrog bij verhuur van bijvoorbeeld jetski’s en Scooters. Daarbij wordt vaak het paspoort of rijbewijs als onderpand ingenomen. Na afloop beweert de verhuurder dat er schade is gemaakt waarna de documenten pas tegen betaling van excessief hoge bedragen worden teruggegeven. In opkomst is het verschijnsel dat (niet verzekerde) bromfietsen worden verhuurd om dan dezelfde avond weer te worden gestolen door handlangers van de verhuurder; waarna de huurder gedwongen wordt om de nieuwprijs te betalen. Fysieke intimidaties worden daarbij helaas niet geschuwd.

Ook komt het regelmatig voor dat samenspel plaats vindt tussen kleine drugshandelaren en in burger geklede politie agenten op stranden waar veel jongeren komen. Drugs worden verkocht waarna arrestatie en in hechtenisname volgen met inname van paspoort. Vrijlating vindt pas plaats na betaling van extreem hoge borg waar een ‘fixer’ als tussenpersoon optreedt. Allen zijn bij het complot betrokken. Indien u het slachtoffer bent van een misdrijf kunt u contact opnemen met de toeristenpolitie op telefoonnummer 1155.

http://www.minbuza.nl/reizen-en-landen/reisadviezen/t/thailand.html

kijk uit dus.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • COVID-19

    Any posts or topics which the moderation team deems to be rumours/speculatiom, conspiracy theory, scaremongering, deliberately misleading or has been posted to deliberately distort information will be removed - as will BMs repeatedly doing so. Existing rules also apply.

  • Advertise on Pattaya Addicts
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.