Jump to content
IGNORED

Sekstoerisme: Goedele bij Pauw & Witteman


Duvel

Recommended Posts

Enkele dagen geleden was de Belgische “seksuologe” Goedele Liekens (die ook over Gambia zegt te kunnen meepraten) te gast bij het praatprogramma Pauw & Witteman van de VARA (Vereeniging van Arbeiders Radio Amateurs ofte Van Armoe Rammelt Alles).

Aanleiding was blijkbaar een Oostenrijks docudrama “Paradies: Liebe” (2012) over rijpere (en rijkere) blanke dames (in Pattaya noemen wij dat “white whales”) die in Kenia troost zoeken in de armen van stoere binken.


http://www.dailymotion.com/video/xqqusf_paradies-liebe-by-ulrich-seidl-trailer_shortfilms

Goedele kon het niet nalaten uit te halen naar mannelijke sekstoeristen in Azië, “geweld”, “kindermisbruik” en “de chicken farms in Thailand en op de Filippijnen” terwijl het in Afrika alleen maar een cleane win-win-situatie zou zijn, ook al omdat het uitsluitend single dames zouden zijn.

In de haar eigen onnozele verwaandheid beperkte zij zich er vooral toe te zeggen dat zij “er geen ervaring mee” had of dat zij het maar van horen zeggen had.

http://pauwenwitteman.vara.nl/Gast-detail.1575.0.html?tx_ttnews%5Btt_news%5D=28603&cHash=a26d4ec5d973f1d51ef5a1ab2fbe1a42

Wat beters te verwachten van een overjaarse “babe” die ooit bij Antwerpen een Range Rover op de middenberm van de A12 probeerde te parkeren (wat slecht afliep voor de Range Rover) ?

http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=GMI14SLD2

their ≠ there ≠ they’re; theirs ≠ there’s; your ≠ you’re; its ≠ it’s; whose ≠ who’s;

bearback ≠ bareback; loose ≠ lose; too ≠ to; wander ≠ wonder; then ≠ than;

men ≠ man; women ≠ woman; know ≠ now ≠ no; quiet ≠ quite; site ≠ sight;

except ≠ accept; of ≠ 've; waist ≠ waste; sure ≠ shore; etc. (et cetera) ≠ ect.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



  • COVID-19

    Any posts or topics which the moderation team deems to be rumours/speculatiom, conspiracy theory, scaremongering, deliberately misleading or has been posted to deliberately distort information will be removed - as will BMs repeatedly doing so. Existing rules also apply.

  • Advertise on Pattaya Addicts
  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.